°C
dinsdag 23 juli 2024

50PLUS komt naar de “Duin en Bollenstreek”

Hillegom – Kandidaat-Tweede-Kamerlid Gerrit Jan van Otterloo wil in gesprek met bewoners Duin en Bollenstreek. Op maandag 6 maart houdt 50PLUS een bijeenkomst in Hotel Flora te Hillegom.

Organisatoren 50PLUS Statenlid Willem Bakx en Hans Cornet van het Landelijk Bestuur: “De Duin en Bollenstreek” valt – ten onrechte – vaak buiten de belangstelling in het geweld van de steden als Den Haag en Rotterdam.

De Duin & Bollenstreek heeft zijn eigen “economische” dynamiek en is van groot belang voor de regio en dus ook voor de Provincie Zuid Holland. Daarom organiseren wij in het kader van de Tweede Kamerverkiezingen een thema-avond, met als onderwerpen: de inkomenspositie van ouderen, AOW terug naar 65, Zorg en Wonen, met daarbij uiteraard alle ruimte voor overige vragen vanuit de zaal”.

Naast 50PLUS Statenlid Willem Bakx is kandidaat-Tweede-Kamerlid Gerrit Jan van Otterloo aanwezig. De bijeenkomst start om 19.30 uur met een kopje koffie of thee; inloop vanaf 19.00.

Locatie: Hotel Flora, Hoofdstraat 55, 2181 EB Hillegom.

Aankomende evenementen

Lees ook: