Hulp bij belastingaangifte voor ouderen

1 min leestijd

Hillegom – Ook dit jaar kan het belasting aangifteformulier weer bij WelzijnsKompas ingevuld worden. In samenwerking met Accountants- en Belastingkantoor Van Velzen uit Warmond, wordt het belasting aangifteformulier voor het jaar 2016 ingevuld. Op zaterdag 11 maart a.s. bieden wij de kwetsbare en oudere inwoners van Hillegom hulp bij het invullen van het belastingformulier. Voor het invullen van het formulier kan men terecht bij WelzijnsKompas, Dienstencentrum Elsbroek, Abellalaan 1 in Hillegom.

Wij starten deze service al op vrijdag 10 maart a.s. in het Dienstencentrum Elsbroek aan de Abellalaan 1 in Hillegom. Op deze dag staan de vrijwilligers van WelzijnsKompas klaar om de belastingpapieren in te vullen.

Particulieren met een vermogen hoger dan € 50.000,– buiten de eigen woning, kunnen geen gebruik maken van deze dienst. De inkomensgrens is voor alleenstaanden € 35.000,– en voor gehuwden/samenwonenden € 48.000,– per jaar.

Belangrijk: Voor het invullen van de belastingaangifte is een geldige digid of machtigingscode nodig. Wanneer men lid is van een ouderen- of vakbond, kan het belasting aangifteformulier ook bij hen ingevuld worden.

Indien men gebruik wilt maken van deze gratis service kan dit opgegeven worden bij WelzijnsKompas, telefoonnummer 75 71 00  (van 9.00 – 12.30 uur). Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst.