°C
dinsdag 23 juli 2024

Hillegom online zoekt jou!

Hillegom – Op 1 februari 2010 is de vrijwilligersorganisatie Hillegom Online gestart. Met 2 vrijwilligers is de website van de grond gekomen en werden er veel foto’s gemaakt van de verschillende activiteiten. 7 jaar later is Hillegom Online flink gegroeid. Er zijn meer vrijwilligers bij gekomen en de bezoekersaantallen zijn gestegen. Een groot deel van de inwoners van Hillegom weet ons inmiddels te vinden.

Nieuw vrijwilligers
Ondanks we met een leuke club vrijwilligers zijn,  zijn wij altijd opzoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons willen versterken. Hillegom Online is op zoek naar:

  • Tekstschrijvers
  • Redacteuren
  • Fotografen
  • Cameramannen/vrouwen


Bezoekers
In 7 jaar is Hillegom Online een begrip geworden in Hillegom. Op dit moment zitten we gemiddeld op 4500 bezoeken per maand met uitschieters naar bijna 10.000 unieke bezoeken per maand. Om te blijven groeien hebben wij meer vrijwilligers nodig, zodat wij de Hillegommer nog beter kunnen voorzien van informatie.

Beschikt u hierover, of heeft u iets waarmee u ons kunt versterken. Laat ons dit weten via: redactie@hillegomonline.nl.

Aankomende evenementen

Lees ook: