°C
dinsdag 23 juli 2024

knutselen bij Weerestein

Hillegom – In de winterperiode, totdat de speeltuin weer open gaat, wordt er om de week op woensdag geknutseld in het speeltuingebouw. Onder begeleiding van José en Miranda kunnen de kinderen zich tussen 14:00 uur en 16:00 uur creatief uitleven en mooie creaties maken. Knutselen is erg goed voor kinderen. De coördinatie en het ruimtelijk inzicht worden gestimuleerd en het is een sociaal gebeuren om samen bezig te zijn –leren om soms even te wachten op een gedeelde schaar of lijmpot.
 
Er wordt een basis gelegd om later handige klusjes in huis te kunnen doen of de handvaardigheid om iets mooi in te pakken. Deze week werden bijvoorbeeld schrijfboekjes mooi gedecoreerd. Een leuke knusse waar men nog lang plezier van kan hebben.
 
De knutselclub is vrij toegankelijk. Je hoeft geen lid te zijn en aanmelden is niet nodig. Deelname kost voor kinderen meestal slechts 1 Euro en is voor speeltuinleden gratis, bovendien inclusief een snoepje en limonade. De volgende knutselclub is op woensdag 15 februari.
 
http://knutselclub.weerestein.nl of Facebook.Gezellig knutselen bij Weerestein

Aankomende evenementen

Lees ook: