°C
dinsdag 23 juli 2024

Ritmisch Gym wedstrijden in Hillegom!

Hillegom – Zondag 5 februari organiseert de Hillegomse turn- en ritmisch gymvereniging Jahn een ritmisch gym wedstrijd voor gymnasten van het hoogste niveau. De dynamische sport ritmisch gym is een combinatie van turnen, dans en acrobatiek. De oefeningen worden uitgevoerd op muziek met verschillende materialen als hoepel, bal, lint, touw en knotsen. De wedstrijden beginnen om 9 uur in de Vosse, en duren de hele morgen en middag. De entree bedraagt 3,50 euro voor volwassenen en 1.50 euro voor kinderen t/m 12 jaar (kinderen tot 4 jaar zijn gratis).

Zaterdag 18 februari is er wederom een ritmisch gym wedstrijd in Hillegom. Deze keer doen de gymnasten van Jahn zelf ook mee. Deze wedstrijd start om 9 uur in de gymzaal van het Fioretti college.

Aankomende evenementen

Lees ook: