°C
zondag 14 juli 2024

Mamacafé: liedjes en gebaren voor baby’s en peuters

Hillegom – Elke eerste dinsdag van de maand, van 10:00 – 12:00 uur, is er in de Bibliotheek Hillegom (Sportlaan 1) het Mamacafé; een ontmoetingsplek voor (aanstaande) moeders en vaders van jonge kinderen, waarbij ook baby’s en peuters van harte welkom zijn. Onder het genot van een kop koffie spreken we met elkaar over onze kinderen, over opvoedvragen en maandelijks wordt een toepasselijk thema gekozen dat door een deskundige nader wordt toegelicht. Kom op dinsdag 7 februari luisteren, gebarenliedjes zingen en bewegen met Ellis Bell. Een leuke voorstelling rondom vrolijke liedjes die visueel en motorisch ondersteund worden met gebaren. Loop gezellig binnen, je hoeft je niet aan te melden. De voorstelling is van 10:30 – 11:15 uur.

Deze ochtenden worden georganiseerd i.s.m. het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Mamacafés
Tijdens de maandelijkse Mamacafés spreken we onder het genot van een kop koffie met elkaar over onze kinderen, hoe ze groter groeien, over de peuterpuberteit, over de Jeugdgezondheidszorg, over de combinatie kinderen en werk, over leuke kinderboeken en over handige tips bij het opvoeden. Maandelijks wordt er een thema ‘in het zonnetje’ gezet. Welke thema’s dit zijn, bepalen de bezoekers zelf. Elke maand wordt een deskundige uitgenodigd.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl,

 

Aankomende evenementen

Lees ook: