2e stripteken workshop

Hillegom– Wegens succes organiseren jongerenwerk Welzijnskwartier en de Bibliotheek Hillegom een tweede stripteken workshop. Vorig jaar zat de stripteken workshop binnen een zeer korte tijd vol en vanwege dat succes is besloten dat er een tweede workshop wordt georganiseerd. De stripteken workshop is een superleuke striptekenworkshop, 8 weken lang op vrijdagmiddag. Je houdt van strips en van tekenen en je wilt je tekentechniek verbeteren. Grijp dan nu je kans en ontdek in 8 lessen alles over striptekenen. Je leert je eigen strip-karakter ontwerpen. Niet alleen visueel, maar je leert ook hoe je een geloofwaardig personage kunt verzinnen, eentje die andere mensen zal aanspreken. Eenmaal verzonnen en ontworpen leer je jouw figuur in allerlei houdingen te tekenen. Dat zal in het begin niet meevallen maar oefening doet wonderen. Het schetsen is heel belangrijk maar ook de afwerking in inkt. Want je wilt dat je tekening mooi gedrukt en duidelijk op papier komt.

Ook krijg je uitgelegd hoe je een verhaal kunt verzinnen, hoe vertel je een verhaal of een grap, hoe kun je een fantasie sturen, echt alles komt aan bod. Je zult versteld staan hoeveel ideetjes je plotseling zult krijgen. Kortom, je leert echt alles om een eigen strip te maken!

Het striptekenen start op 27 januari, 8x een uur op vrijdag middag. Tussen 16.00 tot 17.00 bij de Bibliotheek in Hillegom. Inschrijven kan via de site van de bibliotheek en kost €15.

Voor informatie kan je terecht bij Richard Grimbergen, 0610704075, richardgrimbergen@welzijnskwartier.nl