Kinderfilm: Ice Age 5

1 min leestijd

HILLEGOM – 21 januari is het weer tijd voor de kinderfilm! Elke maand in jongerencentrum Solution (Van den Endelaan 7, sportpark de zanderij) wordt er op groot scherm een leuke film gedraaid. De film is toegankelijk voor de groepen 1 t/m 8. De film begint om 14.00 en vanaf 13.30 zijn we open. Houdt er wel rekening mee dat volwassenen i.v.m. de beschikbare plaatsen niet kunnen blijven. Tijdens de pauze krijgen de kinderen een zakje chips en limonade gratis! Nieuw bij de filmmiddag is de 10 rittenkaart. Deze kaart, die niet persoonsgebonden is, kan je aan de kassa kopen voor €15. Met de kaart kan je 10 keer naar de film. Je bespaart dan €5. Je kan met deze kaart voor meerdere kinderen de entree laten afstempelen. De kaart is niet seizoen gebonden.

De vierde film wordt gehouden op 21 januari: Ice Age 5: Collision Course

Scrat streeft er nog steeds naar om de ongrijpbare eikel te pakken te krijgen. Dit zorgt ervoor dat hij het universum in gekatapulteerd wordt en per ongeluk een reeks kosmische gebeurtenissen in gang zet die een bedreiging vormen voor de Ice Age wereld. Om zichzelf te redden moeten Sid, Manny, Diego en de rest van de groep hun huis verlaten om te beginnen aan een zoektocht om de bedreiging te stoppen. Ze reizen naar exotische nieuwe landen waar ze worden geconfronteerd met een aantal nieuwe kleurrijke figuren.

De entree is €2, inclusief een zakje chips en limonade. Reserveren is niet nodig. Meer informatie is verkrijgbaar bij jongerenwerk Welzijnskwartier Hillegom, Richard Grimbergen, 0610704075 of kijk op https://www.facebook.com/jongerenwerkhillegom