°C
zondag 14 juli 2024

Computergroep Pluspunt viert 20 jarig bestaan SeniorWeb

Hillegom – Zaterdag 21 januari 2017 organiseert de computerinstuif van welzijnskompas een leuke, informatieve en gezellige bijeenkomst om te vieren dat SeniorWeb 20 jaar bestaat. SeniorWeb maakt de digitale wereld al sinds 1996 begrijpelijk met stap-voor- stap-uitleg en duidelijke voorbeelden. Zo kan iedereen het gemak en plezier van computer en internet ervaren. En komt u er even niet uit? Of heeft uw computer of tablet ineens kuren? Dan helpen onze geduldige en deskundige vrijwilligers u graag weer op weg. En ook onze vrijwilligers zijn aangesloten bij SeniorWeb. Tijdens deze middag zal er een koor optreden en worden er presentaties gegeven over computer/tablet en smartphone gebruik. Het belooft een mooie dag te worden. Voor iedere bezoekers staat er een gratis kopje koffie of thee klaar.

Deze feestelijke dag vindt plaats in Ontmoetingscentrum ‘t Pluspunt aan het Henri Dunantplein 28 te Hillegom. Het feest start om 10.00 uur en duurt tot 15.45

Deelname aan deze speciale dag is gratis. Meer informatie is verkrijgbaar bij Welzijnskompas, Lotty Klassen, 0252 – 519700.

Aankomende evenementen

Lees ook: