°C
dinsdag 23 juli 2024

Repair Café: December was al duur genoeg!

Hillegom – Veel elektrische apparaten , kledingstukken, fietsen of bijvoorbeeld speelgoed kunnen nog makkelijk een tweede ronde mee. Waarom weggooien? Mooi niet! Kom zaterdag 7 januari 2017 van 13.00 tot 15.00 uur naar het Repair Café. Het Repair Café vindt plaats in ’t Pluspunt aan het Henri Dunantplein 28 in Hillegom.

Elke eerste zaterdag van de maand kunnen inwoners van Hillegom terecht voor een reparatie. De vrijwilligers kunnen vaak helpen! Er zijn al vele mensen tevreden naar huis gegaan met een apparaat dat voorlopig weer mee kan.

Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Tijdens het café is gereedschap en (beperkt) materiaal aanwezig om verschillende reparaties uit te voeren. Iedereen kan er o.a. terecht met kleding, elektrische apparaten, speelgoed etc. Kom dus een kijkje nemen in het Repair café op zaterdag 7 januari.

Kijk voor meer informatie ook op: www.repaircafe.nl of bel Welzijn Hillegom, tel. 0252-519700 tussen 9.00 en 12.30 uur.

Aankomende evenementen

Lees ook: