°C
woensdag 17 juli 2024

Programma doe-middag 2017 bekend

HILLEGOM Het programma voor de bekende en populaire doe-middagen van jongerenwerk Welzijnskwartier is inmiddels weer bekend gemaakt. Jongeren werker Richard Grimbergen heeft samen met zijn team en in samenspraak met de jongeren weer een mooi programma hiervoor in elkaar gezet. Nieuwe middagen zijn er in 2017 bijgekomen zoals o.a.: in de gemeenteraad (met de burgermeester van Hillegom), koekjes maken/bakken, het deugden spel, en levend sjoelen. Maar ook de populaire middagen van het afgelopen jaar keren terug. We gaan namelijk weer naar de free style gymnastics hal, in de bibliotheek van Hillegom worden diverse vette workshops gehouden, en Hillegom in beweging verzorgt weer een aantal sportieve middagen. Het volledige programma is te lezen op de facebook pagina van jongerenwerk Welzijnskwartier https://www.facebook.com/jongerenwerkhillegom

Alle activiteiten zijn voor de leeftijd 10 t/m 14 jaar. Aanmelden kan alleen door een mail te sturen naar: richardgrimbergen@welzijnskwartier.nl met je voornaam, achternaam, leeftijd en waarvoor je je aan wilt melden. Je kan je, zoals altijd, aanmelden voor één of meerdere middagen. De doe-middag is elke woensdag middag tussen 14.00 en 16.00. Wordt gehouden op diverse locaties en is gratis. Aanmelden is echter wel verplicht.

Aankomende evenementen

Lees ook: