°C
dinsdag 23 juli 2024

Kerstconcert hillegomse muziekschool

Hillegom – Vrijdag 16 december geven de leerlingen van de Hillegomse Muziekschool een kerstconcert in de theaterzaal van het Fioretti College. Het beloofd een sfeervolle en gezellige avond te worden met een zeer afwisselend programma.

Al een aantal weken zijn de leerlingen druk bezig met de voorbereidingen van het kerstconcert. Het wordt een programma vol met samenspel met optredens van het klassiek gitaar project en een dubbelrietensemble bestaand uit hobo, althobo en fagot.

Het concert wordt afgesloten door een gelegenheidsorkest. Dit gelegenheidsorkest bestaat uit een grote groep leerlingen die met elkaar drie bekende kerstliederen hebben ingestudeerd. Laat u alvast in de kerststemming brengen en kom luisteren naar dit sfeervolle concert!

Na afloop staat er een hapje en een drankje klaar om gezellig met elkaar na te praten en het muzikale jaar af te sluiten. Vrijdag 16 december om 19.30 uur staat de deur van het Fioretti College voor u open. De toegang is gratis. Voor meer informatie over het kerstconcert en de Hillegomse Muziekschool kunt u kijken op onze website: www.hillegomsemuziekschool.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: