°C
dinsdag 16 juli 2024

Veilig langer thuis

Hillegom – Dinsdag 20 december 2016 tijdens het Alzheimer Café Bollenstreek wordt het onderwerp Veilig langer thuis besproken. Op deze avond wordt besproken wat men kan doen om het zo veilig mogelijk te maken, en te houden, in huis. Door verandering van gedrag of lichamelijke gebreken ontstaan er moeilijke situaties voor iedereen die betrokken is bij degene met dementie. Niets is prettiger dan thuis zijn, maar wel op een veilige manier.

Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor partners, mantelzorgers, professionals, familieleden, mensen met dementie en geïnteresseerden. Er zijn deskundigen aanwezig waar de mantelzorgers terecht kunnen met alle vragen rondom dementie.

Het Alzheimer Café Bollenstreek wordt in ontmoetingscentrum ‘t Pluspunt aan het Henri Dunantplein 28 in Hillegom gehouden. ‘t Pluspunt is daarvoor geopend vanaf 19.00 uur. De avond wordt muzikaal begeleid. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.00 uur. De toegang is gratis.

Het is mogelijk om gebruik te maken van de Welzijn Hillegom-bus voor vervoer naar en van ‘t Pluspunt. Een afspraak maken hiervoor kan tot 1 dag van tevoren op telefoonnummer 0252 – 576500.

Aankomende evenementen

Lees ook: