°C
donderdag 25 juli 2024

Duinknijnen nemen taken prinsenpaar over!

Hillegom – Voor de Duinknijnen begon het nieuwe seizoen fantastisch. Met een prachtige stunt kwam Philip Akerboom naar voren als prins Mechanicus en maakte Philip zijn vrouw Petula Akerboom bekend als zijn prinses Privileged. Wat zo mooi begon veranderde 2 weken later in een groot drama. Bij een bedrijfsongeval is prins Mechanicus vervelend ten val gekomen waardoor hij voorlopig is uitgeschakeld en rust moet houden.

Het is onduidelijk hoe lang dit gaat duren, daarom heeft het bestuur der Duinknijnen in goed overleg met prins Mechanicus & prinses Privileged besloten het prinsenpaar de rest van het carnavalsseizoen vrijaf te geven van hun prinselijke taken, zodat zij zich volledig kunnen richten op zijn herstel.

Deze taken zullen voor de rest van het seizoen worden opgevangen door oud prinsen en prinsessen van de Duinknijnen, waardoor het carnaval in De Zilk gewoon door kan gaan. Dit zal uiteraard met een ander thema zijn wat meer gericht is op de vereniging De Duinknijnen.

De Duinknijnen wensen Philip veel beterschap toe en willen iedereen namens Philip en Petula bedanken voor alle lieve reacties, kaartjes en bloemen.

Aankomende evenementen

Lees ook: