°C
dinsdag 23 juli 2024

Pepernotenfeest in Bieb

Hillegom – Sinterklaas is weer in het land en dat vieren we met een concert door leerlingen van de Hillegomse Muziekschool en met een leuk Sinterklaasverhaal. We beginnen op woensdag 30 november om 14:30 uur met een muzikaal optreden, een half uurtje later wordt een Sinterklaasverhaal voorgelezen. Vanaf 15:30 uur kan er weer meegezongen worden met de Muziekschool. Het gratis Pepernotenfeest vindt plaats in de Bibliotheek Hillegom (Sportlaan 1). Je hoeft je niet van tevoren aan te melden en je kunt gewoon binnenlopen.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl of op www.hillegomsemuziekschool.nl

DATUM &TIJDSTIP
Woensdag 30 november
Muziek: van 14:30 – 15:00 uur én van 15:30 – 16:00 uur
Sinterklaasverhaal: van 15:00 – 15:30 uur

LOCATIE
de Bibliotheek Hillegom, Sportlaan 1 te Hillegom 

KOSTEN
Gratis

Aankomende evenementen

Lees ook: