°C
zaterdag 13 juli 2024

LAN-Party

Hillegom – In Solution (Sportpark De Zanderij) wordt in het weekend van 11, 12 en 13 november een LAN-party gehouden. Er is nog een beperkt aantal plaatsen vrij, dus aanmelden is nog mogelijk. Het evenement wordt georganiseerd door Soul-Soldiers, een LAN-Party organisatie die al sinds 2005 evenementen in Noord-Holland en omstreken organiseert. De enthousiaste crew heeft al diverse feesten op haar naam staan, voorheen onder andere in Het Eiland in Beinsdorp en nu voor het eerst in het Hillegomse Solution. Er zijn in het weekend diverse prijzen te winnen tijdens toernooien met onder andere games als Counter-Strike: Global Offensive en Unreal Tournament 2004: Instagib. Er komen mensen uit heel Nederland en zelfs uit Duitsland om het tegen elkaar op te nemen in Solution. Wie dit weekend mee wil gamen, kan zich aanmelden via www.soul-soldiers.nl.

Aankomende evenementen

Lees ook: