°C
donderdag 25 juli 2024

Ga op de foto tijdens de intocht voor de Pietenselfie-actie

Hillegom – Zaterdag 12 november komen Sinterklaas en vele pieten weer aan in Hillegom. Dit jaar hebben de pieten extra aan hun haar besteed, want ze gaan met de kinderen op de foto voor de Pietenselfie-actie. 

Hillegom Online en Bakker Van Maanen hebben met medewerking van Koopcentrum Hillegom deze actie opgezet. Depietenselfie-actie kinderen kunnen de foto waar zij samen met een piet opstaan opsturen. Door Bakker van Maanen zijn er heerlijke prijzen beschikbaar gesteld voor de top-3 en de publieksprijs. 

Insturen
De foto’s kunnen tot zaterdag 19 november worden ingestuurd naar Hillegom Online. Via fotowedstrijd@hillegomonline.nl en onder vermelding van naam, leeftijd, woonplaats en telefoonnummer kunnen de prachtige plaatjes gemaild worden. 

Stemmen
Alle vrolijke plaatjes zullen op de Facebook van Hillegom Online gezet worden, wiaarna edereen kan stemmen op de leukste foto.  De foto met de meeste likes zal de publieksprijs winnen. Daarnaast zal  een jury, bestaand uit onder andere Sinterklaas, een top-3 uit alle ingestuurde foto’s kiezen.

Uitreiking
De prijzen worden op 3 december door een paar hele bijzondere gasten worden uitgereikt in de winkel van Bakker van Maanen in de Hoofdstraat. 

 

Aankomende evenementen

Lees ook: