°C
dinsdag 23 juli 2024

Mamacafé over het belang van spelen

Hillegom – Elke eerste dinsdag van de maand is het Mamacafé in de Bibliotheek Hillegom (Sportlaan 1) dé ontmoetingsplek voor (aanstaande) moeders en vaders van jonge kinderen, waarbij ook baby’s en peuters van harte welkom zijn. Op dinsdag 1 november komt de Speel-o-Theek in het Mamacafé vertellen over het belang van spelen en hun aandeel daarin. Loop gezellig binnen tussen 10:00 en 12:00 uur, je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Deze ochtenden worden georganiseerd i.s.m. het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Mamacafés
Tijdens de maandelijkse Mamacafés spreken we onder het genot van een kop koffie met elkaar over onze kinderen, hoe ze groter groeien, over de peuterpuberteit, over de Jeugdgezondheidszorg, over de combinatie kinderen en werk, over leuke kinderboeken en over handige tips bij het opvoeden. Maandelijks wordt er een thema ‘in het zonnetje’ gezet. Welke thema’s dit zijn, bepalen de bezoekers zelf. Elke maand wordt een deskundige uitgenodigd.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl,

 

Aankomende evenementen

Lees ook: