°C
dinsdag 16 juli 2024

Wat als je geheugen je in de steek laat

Hillegom – Dinsdag 18 oktober 2016 zal ons onderwerp zijn; wat als je geheugen je steek laat. Is dit normaal of wordt ik dement? Hoe kom ik erachter en bij wie kan ik terecht als ik een vermoeden heb? Vanavond zal huisarts Mulders hier meer over vertellen.

Onze Alzheimer cafés zijn bedoeld voor partners, mantelzorgers, professionals, familieleden, mensen met dementie en geïnteresseerden. Er zijn deskundigen aanwezig waar u terecht kunt met al uw vragen rondom dementie. We hopen u deze avond te mogen ontvangen in ons café.

Het Alzheimer Café Bollenstreek vindt plaats in ontmoetingscentrum ‘t Pluspunt aan het Henri Dunantplein 28 te Hillegom. ‘t Pluspunt is daarvoor geopend vanaf 19.00 uur.

Het is mogelijk om gebruik te maken van de Welzijn Hillegom -bus voor vervoer naar en van ‘t Pluspunt. U kunt daarvoor tot 1 dag van tevoren een afspraak maken, telefoonnummer 0252 – 576500.

Aankomende evenementen

Lees ook: