°C
woensdag 24 juli 2024

Hondenschool Happy2gether opent haar deuren

Hillegom – Sinds september 2016 is Kyno Connect Hillegom overgegaan in Hondenschool Happy2gether. Happy2gether blijft gebruikmaken van dezelfde locatie aan de Hyacintenlaan in Hillegom, wat betekent dat er zowel binnen als buiten, cursussen gegeven worden. Eigenaresse van de nieuwe hondenschool, Linda van der Ende, ziet de toekomst rooskleurig. Gewapend met een nieuwe naam, een nieuw logo en bijpassende huisstijl en visie, wil ze de hondenschool opnieuw op de kaart zetten. Linda is Kynologisch Instructeur met vele jaren ervaring en liefde voor het vak. Toen de mogelijkheid zich voordeed om de hondenschool over te nemen, greep zij deze kans dan ook met beide handen aan.

Hondeigenaren kunnen bij Happy2gether terecht voor diverse opvoedcursussen en verschillende vormen van hondensport. Linda wil met haar hondenschool mensen leren om op een verantwoorde en positieve manier hun hond op te voeden tot een stabiele, gehoorzame en blije hond. De focus is daarbij altijd ‘samen leren en samen spelen’. Happy2gether maakt dan ook gebruik van positieve trainingsmethoden en werkt in kleine groepen zodat er veel persoonlijke aandacht is.

Voor meer informatie kijk op www.hondenschoolhappy2gether.nl.

Aankomende evenementen

Lees ook: