°C
woensdag 17 juli 2024

Huiskamer benefiet

ginieHillegom – Stichting Learn2Learn organiseert dit jaar weer een huiskamerbenefiet in verschillende Hillegomse woningen. Kom ook en bezoek drie intieme voorstellingen in drie verschillende huiskamers van karakteristieke Hillegomse huizen. De prijs is 25 euro per kaartje, die volledig ten goede komt aan stichting Learn2Learn

Nieuw dit jaar is dat er twee varianten zijn: een wandel en een fietsroute.  Bij de fietsroute nemen de deelnemers hun eigen fiets mee en vormen de huizen die verder uit het centrum liggen onderdeel van de route. Kaarten zijn verkrijgbaar op www.learn2learn.nl

De voorstellingen zijn “all inclusive”, dus met een drankje en een borrelhapje bij elke voorstelling.

De line up dit jaar is een mengvorm van popmuziek en klassieke muziek. Met onder andere Milan Couzijn, Max Pomstra, Jazzcrash, Frans Groothuis, Gienie van Dril, Mario Hillebrand en Ties van Kesteren.

Ter afsluiting komen alle deelnemers naar het Raam, waar de opbrengst bekend gemaakt wordt.

Stichting Learn2learn ondersteunt educatief theater/film projecten in Gambia (West-Afrika). Met het maken van theater en film worden door de lokale jongeren op een leuke en leerzame manier belangrijke informatie onder duizenden jongeren in Gambia verspreid. Hierdoor maken we maatschappelijke problemen bespreekbaar. Enkele voorbeelden hiervan zijn; scholing, illegaal vluchten en milieu. De stichting geeft de jongeren mee dat ze moeten kijken naar de mogelijkheden in hun eigen land.

Benefiet Huiskamer Voorstellingen
Zondag 30 oktober 2016
tijd: 13.30 – 17.30 uur

Aankomende evenementen

Lees ook: