°C
dinsdag 16 juli 2024

Onthulling kunstwerk Flessenpost

Hillegom – Op vrijdag 7 oktober onthullen gemeente Hillegom, woonzorgcentrum HOZO en woonstichting Stek het kunstwerk Flessenpost. Het kunstwerk is gemaakt door Jos Hachmang en staat in de vijver bij Bloemswaard. U bent vanaf 16.00 uur van harte welkom hierbij aanwezig te zijn. Om 16.15 vindt de officiële handeling plaats.

Boodschap aan de toekomst
Veel Hillegommers hebben bijgedragen aan het kunstwerk door een brief, tekening of foto aan te leveren met daarop een groet of wens. Alle bijdragen worden op een USB-stick verzameld die tijdens de onthulling in de Flessenpost wordt geplaatst. Hillegommers van de toekomst openen de Flessenpost over ruim 30 jaar. Zo stuurt de Hillegommer van nu een boodschap aan de Hillegommer van 2050.

Kunstwerk Flessenpost
Het kunstwerk Flessenpost ziet eruit als een bootje. Het beeldt daarnaast ook een fles uit met een briefje erin, in zee geworpen om aan diegene die het vindt, een boodschap over te brengen.

Aankomende evenementen

Lees ook: