°C
dinsdag 23 juli 2024

Grote Prijs van de Bollenstreek barst weer los!

Hillegom – De Grote Prijs van de Bollenstreek gaat weer beginnen. Dé bandjeswedstrijd van de Rijn-, Duin- en Bollenstreek barst op 1 oktober los en zal op 18 december tot een spectaculair slot komen met de finale in popzaal Gebr. De Nobel. Het belooft weer een mooie editie te worden met twintig getalenteerde artiesten en een bomvol prijzenpakket. Zo maken de deelnemers kans op een opnameweekend in een professionele studio, optreden in platenzaak Velvet Music en bij radiozender UnityFM en kunnen ze een shoptegoed winnen bij muziekwinkel Music All-In. De voorrondes worden gehouden in Leiden (Qbus, 1 oktober), Katwijk (Scum, 15 oktober), Hillegom (Solution, 29 oktober), Sassenheim (Fascinus, 12 november) en Voorhout (Ex-Voto, 26 november) met op 10 december een halve finale in Hoofddorp (Duycker). Een leuke, muzikale avond gegarandeerd dus kom langs en support je favoriete artiest.

Aankomende evenementen

Lees ook: