°C
zaterdag 13 juli 2024

Voorleeslunch in de Bibliotheek

Hillegom – Luister naar een mooi verhaal, geniet van de lunch en van elkaar. Tijdens de Nationale Voorleeslunch op de Internationale Dag van de Ouderen vrijdag 7 oktober, leest de heer Nico Turk een mooi verhaal voor in de Bibliotheek Hillegom, Sportlaan 1 te Hillegom. Bij de gratis Voorleeslunch die start om 12:00 uur, kunnen maximaal 30 ouderen aanwezig zijn. Meldt u bijtijds aan, in ieder geval vóór vrijdag 30 september, via 0252 – 516726.

Boeken roepen verhalen én herinneringen op
Welzijn Hillegom en de Bibliotheek Hillegom hebben de handen ineen geslagen om voor ouderen een gratis lunch te verzorgen. Dhr. Nico Turk, onder andere voorzitter van de Vereniging van Senioren KBO Hillegom leest een mooi verhaal voor. Dit alles onder het genot van diverse broodjes en een heerlijke soep aangeboden door Houdt Hillegom Gezond (HOZO).

Aankomende evenementen

Lees ook: