°C
zondag 14 juli 2024

Nieuwe voorzitter Raad van Commissarissen Stek

ludo-wijngaardenHillegom/Streek – Woningcorporatie Stek heeft een nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen. Per 1 oktober treedt de heer drs. L.J. (Ludo) Wijngaarden (1947) aan. Hij volgt hiermee de heer Nico Schoof op, die vanwege de afloop van het formele ambtstermijn aftreedt als voorzitter. De heer Schoof was acht jaar voorzitter van de RvC bij Stek.

De heer Wijngaarden heeft een ruime ervaring als voorzitter, bestuurder en commissaris in de publieke en private sector. Zo is hij tot eind dit jaar commissaris bij woningcorporatie Rochdale in Amsterdam en was hij tot eind vorig jaar voorzitter van de RvC van het drinkwaterbedrijf Oasen uit Gouda. Voor zijn pensioen heeft hij onder andere ruim 20 jaar bij de ING-groep gewerkt, waarvan de laatste jaren als directievoorzitter van Nationale Nederlanden.

De nieuwe voorzitter wordt weer voor vier jaar aangesteld. Na deze termijn kan deze termijn nogmaals één keer verlengd worden met vier jaar.

Aankomende evenementen

Lees ook: