°C
zaterdag 13 juli 2024

Verhalentafel: Het werken bij een Hillegoms transportbedrijf

Hillegom – Vind je het leuk om je verhalen over vroeger met anderen te delen? Schuif aan bij de verhalentafelbijeenkomst waar samen met de andere deelnemers verhalen en foto’s uitgewisseld worden over het leven van toen in Hillegom. Op maandag 26 september, van 14:00 – 15:30 uur, is het onderwerp ‘Het werken bij een Hillegoms transportbedrijf’. De gratis bij te wonen middag in de Bibliotheek Hillegom (Sportlaan 1) wordt mede georganiseerd door de Stichting Vrienden van Oud Hillegom en staat onder leiding van Veronica Handgraaf. Reserveer je kaartje online via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl

 Er zijn zoveel herinneringen bij de Hillegommers. Deze gaat de Stichting Vrienden van Oud Hillegom tijdens de verhalentafel met iedereen ophalen en bespreken onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Alle leuke en bijzondere verhalen worden gebundeld door Veronica Handgraaf en uitgegeven in boekvorm.

Meer informatie via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: