°C
donderdag 25 juli 2024

Herstelwerkzaamheden N208

Hillegom – De gemeente Hillegom laat herstelwerkzaamheden plegen aan twee rotondes aan de N208. Het gaat om de rotonde aan de Van den Endelaan ter hoogte van de Wilhelminalaan en die ter hoogte van de Sixlaan. De werkzaamheden beginnen op vrijdagavond 16 september om 18.00 uur en duren tot zaterdagavond 17 september circa 20.00 uur. De klinkerstrook aan de binnenzijde van deze rotondes, waarvan een deel nu los ligt, wordt vervangen door asfalt.

Bloemen
Onlangs zijn deze rotondes prachtig verfraaid met bloemen en struiken. Het gevolg van de werkzaamheden is dat deze bloemen en struiken tijdelijk verwijderd moeten worden. Omdat de gemeente Hillegom wist dat deze herstelwerkzaamheden nog uitgevoerd moesten worden, zijn vorig najaar bij het planten van de bloemen en struiken in eerste instantie veel eenjarige bloemen aangeplant. Deze zijn nu nagenoeg uitgebloeid en worden om die reden verwijderd. Als de werkzaamheden zijn afgerond, wordt in het najaar de definitieve beplanting aangebracht. De rotondes krijgen dan komend voorjaar weer dezelfde kleurrijke uitstraling die ze deze zomer ook hebben gehad.

Aankomende evenementen

Lees ook: