°C
dinsdag 23 juli 2024

Doe je ding middag

Hillegom – Sinds enkele maanden organiseert welzijnskwartier op vrijdag middag een doe je ding middag. Het concept is dat de jeugd van 9 tot 14 jaar, in jongeren centrum solution zelf met ideeën komt. Sporten, knutselen, make up of gewoon ff chillen waren enkele van de wensen. Regelmatig kwam echter ook de vraag of er iets gemaakt kon worden van hout. Jongerenwerker Richard Grimbergen is hiermee aan de gang gegaan en de houthoek was geboren. Vanaf nu kunnen jongeren tijdens de doe je ding middag onder begeleiding van een ervaren timmerman van alles maken. Een bankje, tafeltje, of zelf een leuk idee aanbrengen, alles is mogelijk. Je mag er meerdere middagen aan werken want het hoeft niet in één middag af. Ook kan je eventueel helpen aan iets wat in Solution komt te staan. Gereedschap meenemen is niet nodig en meedoen is gratis. Solution is open van 13.30 tot 17.00.

De doe je ding middag is op vrijdag middag van 13.30 tot 17.00 in jongerencentrum Solution aan de van den Endelaan 7 (sportpark de zanderij)

Voor informatie kan je terecht bij Richard Grimbergen, 0610704075, richardgrimbergen@welzijnskwartier.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: