Aanmelding Beursvloer Bollenstreek 2016 gestart

1 min leestijd

Streek – Verenigingen en maatschappelijke organisaties uit de gemeenten Hillegom, Lisse, Teylingen Noordwijk en Noordwijkerhout hebben onlangs een uitnodiging voor deelname aan de vierde Beursvloer Bollenstreek ontvangen. De Beursvloer Bollenstreek vindt plaats op 23 november 2016 van 17.00 tot 19.00 uur in het Teylingen College in Noordwijkerhout.

Wat is de Beursvloer Bollenstreek?
De Beursvloer Bollenstreek is de ontmoetingsplaats voor maatschappelijke organisaties, verenigingen en het bedrijfsleven. Het doel is om elkaar te vinden om klussen en/of diensten te realiseren met gesloten beurs. Op de Beursvloer kunnen contacten worden gelegd en deals worden gemaakt. Wat de één nodig heeft, kan de ander vaak bieden.

Startavonden
Deelname aan de Beursvloer begint met de startavond. Tijdens deze avond krijgen deelnemers alle informatie over de deelname aan de Beursvloer. Deze avonden vinden op de volgende data plaats:

  • Maandag 24 oktober in de Villa Flora te Hillegom, Hoofdstraat 55;
  • Woensdag 26 oktober in het gemeentehuis Noordwijk, Voorstraat 42;
  • Dinsdag 1 november in het gemeentehuis Noordwijkerhout, Herenweg 4;
  • Donderdag 3 november in Sassenheim in ’t Onderdak, J.P. Gouverneurlaan 40/A;
  • Maandag 7 november in het gemeentehuis Lisse, Heereweg 254.

 

Hoe kunnen verenigingen en organisaties zich aanmelden?
Informatie over de Beursvloer Bollenstreek en de wijze van aanmelden staan op de website www.beursvloerbollenstreek.nl.

De Beursvloer Bollenstreek wordt georganiseerd door Lionsclub Bollenstreek in samenwerking met de gemeenten Hillegom, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout en Teylingen.