°C
woensdag 24 juli 2024

Wie wordt de taalkampioen van 2016?

bibliotheekHillegom – Moeilijke woorden, trema’s, streepjes: een uitdaging voor iedere Hillegommer! Het Groot Hillegoms Dictee kent een jarenlange traditie en er is eeuwige roem voor diegene die bij dit dictee de minste fouten maakt. Het dictee wordt traditiegetrouw georganiseerd door de Harddraverij Vereniging Hillegom en omstreken (HVH), in samenwerking met de Bibliotheek.

Het Groot Hillegoms Dictee wordt op dinsdag 13 september, aanvang 19:30 uur, gehouden in de Bibliotheek Hillegom, Sportlaan 1 te Hillegom. Iedereen mag gratis meedoen, maar wees er snel bij, want het aantal deelnemers is beperkt! Inschrijven kan vanaf donderdag 1 september en alleen online via www.harddraverijvereniginghillegom.nl

 

Aankomende evenementen

Lees ook: