°C
dinsdag 23 juli 2024

Raak die vakantiekilo’s kwijt!

Hillegom/De Zilk – Hardlopen gaat verder dan alleen het aantrekken van een paar hardloopschoenen. Een goede voorbereiding, begeleiding en uitvoering vormen de basis voor je loopplezier, de opstapgroep start 3 september. En vind je hardlopen net een stapje te ver………. dan kan je vanaf 14 september ook deelnemen aan sportief wandelen.

“Natuurlijk verschilt de opbouw per persoon, maar als beginneling doe je er goed aan om rustig op te bouwen, laat je inspireren door de begeleiders van je opstapgroep. Het kost tijd, energie en doorzettingsvermogen om hardlopen op te bouwen. Het hebben van een doel kan daarbij helpen, je 30 minuten onafgebroken hardlopen. Samen met de trainers van SIB krijg je die persoonlijke begeleiding voor het behalen van je doel. Het allerbelangrijkste is dat je plezier beleeft aan hardlopen en dat het je positieve energie geeft. Dat is vaak een kwestie van volhouden.”

De opstapgroep start zaterdag 3 september 9.00 uur. De gezamenlijk trainingen zijn op dinsdagavond om 19:00 uur op de Zanderij en zaterdagmorgen om 9.00 uur in de Waterleidingduinen. Je krijgt iedere week per mail een schema toegestuurd. Hierin staat het programma van de gezamenlijke trainingen, maar ook een schema voor een eigen training. De kosten bedragen 49,50 euro, waarbij inbegrepen: 24 gezamenlijke trainingen, een trainingsschema, advies en persoonlijke begeleiding.

 

Met vragen en voor het aanmelden, kan je rechtstreeks een mail sturen naar technischezakensib@gmail.com of bellen met Meinhard van de Reep (06 493 857 34). Meer informatie op de site www.sibloopcollectief.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: