°C
donderdag 25 juli 2024

Voorleesprinses op Jaarmarkt

Hillegom – Je leeshonger stillen? Luisteren naar een mooi verhaal van de Voorleesprinses? Benieuwd naar het gevarieerde activiteitenaanbod van deze nazomer? De Bibliotheek Hillegom is aanwezig op de Jaarmarkt op donderdag 25 augustus van 10:00 tot 21:00 in de Hoofdstraat 84 van Hillegom vóór Buon Caffé. Sla je slag bij de boekverkoop of laat je informeren door de medewerkers van de Bibliotheek Hillegom. Word je op de Jaarmarkt betalend lid van de bieb, dan ontvang je een Dopper en een shopper cadeau. De Voorleesprinses maakt om 15:30 uur haar entree in Buon Caffé en laat kinderen gratis genieten van een leuk, mooi of spannend verhaal.

Boekverkoop
Vul je leesvoer aan om dat heerlijke vakantiegevoel nog even vast te houden. Tijdens de verkoop van afgeschreven boeken kun je snuffelen tussen de prentenboeken voor peuters en kleuters, jeugdboeken, romans en nog veel meer. Deze boeken gaan weg tegen een bodemprijs van slechts € 1,- per stuk. Je kunt alleen met PIN betalen.

De Voorleesprinses komt
Om 15:30 uur komt de Voorleesprinses naar Buon Caffé. Kinderen zijn van harte welkom om te komen luisteren naar een mooi verhaal. Na afloop staat er een glaasje limonade voor ze klaar.

Aankomende evenementen

Lees ook: