°C
maandag 15 juli 2024

Open Huis Hillegomse Muziekschool

Hillegom – Het nieuwe seizoen gaat al weer bijna beginnen? Heb je altijd al een instrument willen leren bespelen of willen meespelen in een muziekgroep? Denk dan eens aan het volgen van muzieklessen op de Hillegomse Muziekschool!

Zaterdag 27 augustus is er van 13.00 tot 16.00 een Open Huis en kun je een kijkje komen nemen in de mooie locatie aan de van den Endelaan. Onder leiding van de docenten van de Hillegomse Muziekschool kunnen alle instrumenten uitgeprobeerd worden. Leerlingen laten van zich horen en geven de hele middag door optredens, zodat er een gezellige muzikale sfeer is.

Vanaf vrijdag 16 september gaan de kindercursussen Muziek voor Kleuters en Muzikale Ontdekkingsreis van start. Deze cursussen zijn bedoeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd en laat ze kennismaken met muziek. Kom tijdens het Open Huis alvast eens kennismaken met de instrumenten die horen bij deze cursus. De muziekkar vol instrumenten staat klaar voor jullie!

Ook voor kinderen van 1 tot 3 jaar is het leuk om muziek te maken. Speciaal voor hen is er een Muziek op Schoot cursus. Dit jaar zal de cursus op woensdagochtend worden gegeven. De eerste cursus gaat van start op woensdag 21 september.

Kun je op zaterdag 27 augustus niet komen? Vraag dan een gratis kennismakingsles aan via info@hillegomsemuziekschool.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: