°C
dinsdag 23 juli 2024

G-team sv Hillegom gaat weer trainen

G-team sv Hillegom 2016
Het G-team van sv Hillegom met de 3 trainers na afloop van de laatste wedstrijd van het seizoen. Foto: Heleen van Berkel

Hillegom – De vakanties zijn achter de rug. De eerste wedstrijden bij sv Hillegom zijn al weer gespeeld en ook de trainingen zijn al weer in volle gang.

Ook het G-team van sv Hillegom gaat weer aan de slag. Na twee maanden vakantie hebben de mannen en vrouwen er weer heel veel zin in om op donderdag 1 september van start te gaan.

Het G-voetbalteam van sv Hillegom bestaat al sinds 2008 en gaat nu het negende seizoen in. Er wordt getraind op donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur. De trainingen worden gegeven door deskundige en enthousiaste trainers met een jarenlange ervaring.

Regelmatig worden er op donderdag vriendschappelijke wedstrijden gespeeld tegen G-teams uit de regio of tegen teams van sv Hillegom.

Mannen en vrouwen vanaf plm. 15 jaar die interesse hebben om in het team te gaan voetballen zijn van harte welkom op donderdagavond om 19.00 uur op sportpark de Zanderij. De trainingen starten op donderdag 1 september a.s. Informatie over het G-voetbal kunt u krijgen bij Koos van der Klugt. E-mailadres: koos.vander.klugt@ziggo.nl. Ook kunt u informatie krijgen in de stand van sv Hillegom op de Hillegomse jaarmarkt van 25 augustus a.s.

Aankomende evenementen

Lees ook: