°C
dinsdag 16 juli 2024

voorleesuurtje voor peuters

16_146 Boer BorisHillegom – Elke eerste dinsdag van de maand is het Mamacafé in de Bibliotheek Hillegom (Sportlaan 1) dé ontmoetingsplek voor (aanstaande) moeders en vaders van jonge kinderen, waarbij ook baby’s en peuters van harte welkom zijn. Loop gezellig binnen tussen 10:00 en 12:00 uur, je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Bij het Mamacafé op dinsdag 2 augustus staat het voorlezen aan peuters centraal. De peuters kunnen van 10:00 tot 11:00 luisteren naar het verhaal Boer Boris gaat naar zee, dat met het verteltheatertje verteld wordt. Daarna is er ook gelegenheid om vragen te stellen en bij te praten onder het genot van een kopje koffie of thee. Deze ochtenden worden georganiseerd i.s.m. het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Mamacafés
Tijdens de maandelijkse Mamacafés spreken we onder het genot van een kop koffie met elkaar over onze kinderen, hoe ze groter groeien, over de peuterpuberteit, over de Jeugdgezondheidszorg, over de combinatie kinderen en werk, over leuke kinderboeken en over handige tips bij het opvoeden. Maandelijks wordt er een thema ‘in het zonnetje’ gezet. Welke thema’s dit zijn, bepalen de bezoekers zelf. Elke maand wordt een deskundige uitgenodigd.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl,

Aankomende evenementen

Lees ook: