°C
dinsdag 23 juli 2024

Theepot bezoekt bouw Brede school

Theepot bezoekt bouwHillegom – Voor de zomervakantie organiseert BSO De Theepot een leuk programma voor de kinderen. Het thema voor deze vakantie is vervoer. Iedere dag vervoersmiddel aanbod. Een van de sub thema’s is bouwverkeer. Hierbij mochten wij een kijkje nemen op de bouw van de nieuwe Hilmare en Savio school waar tevens de nieuwe locatie van BSO De Theepot komt.

Marije van Themelion B.V verzorgede een rondleiding. Zo weten wij nu dat er steigers om het gebouw staan, welke veiligheidsmaatregelen er moeten worden getroffen voor het betreden van de bouw en hebben we gezien hoe een hijskraan de binnen wanden op de juiste plek zet. Ook mochten wij het gebouw van binnen bekijken. Wat ziet het er al mooi uit! De kinderen konden de klassen al een beetje zien en de plek van de BSO konden we ook bewonderen. Als kers op de taart vertelde Marije ons dat er niet alleen een trap in het gebouw komt, maar zelfs een mooie glijbaan. De kinderen en pedagogisch medewerkers van BSO de Theepot kunnen niet wachten tot de nieuwe locatie klaar is.

Aankomende evenementen

Lees ook: