°C
woensdag 24 juli 2024

Ontbijten in ’t Pluspunt

Hillegom – Heerlijk ontbijten en een gezellig gesprek is een goed begin van de dag. Vrijdag 22 juli 2016 organiseert Buurtkamer ’t Pluspunt weer een gezellig buurtontbijt.

De Buurtkamer opent elke 2e en 4e vrijdag van de maand om 9.00 uur haar deuren voor een ontbijt en een praatje met elkaar. Het buurtontbijt is bedoeld voor mensen die het leuk vinden om de buurt en elkaar beter te leren kennen. De vrijwilligers zorgen voor een warm welkom en een heerlijk ontbijt met een divers aanbod. De kosten voor het ontbijt bedragen €2,-. Iedereen is welkom en vooraf aanmelden is gewenst.

Voor het aanmelden graag contact opnemen met Welzijn Hillegom tussen 9.00 uur en 12.30 uur, tel. 0252-519700. Of mail naar info@welzijnhillegom.nl Het buurtontbijt start om 9.00 uur in ’t Pluspunt, Henri Dunantplein nr. 28 Hillegom.

Het is mogelijk om gebruik te maken van de Welzijn Hillegom-bus voor vervoer naar en van ‘t Pluspunt. Een afspraak kan tot 1 dag van tevoren worden gemaakt via tel. 0252 – 576500.

Aankomende evenementen

Lees ook: