°C
donderdag 25 juli 2024

PWH 10 Year Anniversary

Hillegom – Pro Wrestling Holland (PWH) houdt op zaterdag 25 juni de pro wrestling show ‘PWH 10 Year Anniversary’ in OJC Solution in Hillegom. In deze show staat het 10-jarig jubileumjaar van de oudste worstelfederatie van Nederland centraal met verrassingen uit het verleden en heden. 

Pro Wrestling Holland

Pro(fessional) wrestling is een theatersport, een combinatie van sport en spektakel dat vanuit Amerika naar Europa is overgewaaid. De grootste en meest bekende worstelfederatie is de WWE (World Wrestling Entertainment), bekend van supersterren zoals Hulk Hogan en Dwayne “The Rock” Johnson. Miljoenen fans kijken elke week naar deze worstelshows voor drama, spanning en actie.
Ook in Nederland is het pro wrestling fenomeen aanwezig. PWH is de oudste worstelfederatie van Nederland en heeft in de afgelopen tien jaar vele grote namen uit het Nederlandse showworstelen gezien waaronder Tengkwa, Emil Sitoci en Tommy End. Ook heeft PWH Amerikaanse worstelaars zoals John Morrison, Brian Kendrick, Sabu en Paul London gezien. Daarnaast heeft PWH op verschillende grote evenementen, waaronder Paaspop en Rock and Run, gestaan.

PWH 10 Year Anniversary

PWH 10 Year Anniversay is de PWH-show waarin het 10-jarig jubileum van Pro Wrestling Holland centraal staat. OJC Solutions, de thuisbasis van PWH, heeft in al die jaren vele shows en ontwikkelingen meegemaakt. Het PWH-bestuur maakt alvast bekend dat “Tremendous One” Emil Sitoci, bekend van Utopia en andere televisieprogramma’s, het op zal nemen tegen “Friese Moker” Jurn Simmons. Daarnaast komen ook PWH kampioen Johnny Evers, PWH TV kampioen Jamie DLC en Britse worstelveteraan Johnny Kidd naar Hillegom. Pro Wrestling Holland kondigt later andere wedstrijden en nieuws aan via social media en de website.

PWH 10 Year Anniversary is op zaterdag 25 juni en kost €10,00. Kinderen tot en met 14 jaar betalen slechts €7,00. De deuren van OJC Solution gaan om 19.30 open en de show begint om 20.00. Tickets kun je aan de deur kopen of via de website van Pro Wrestling Holland reserveren.

Aankomende evenementen

Lees ook: