°C
dinsdag 23 juli 2024

Carbagerun Zomereditie 2016

Teamfoto Z.O.T. Carbagerun 2016
Teamfoto Z.O.T. Carbagerun 2016

Hillegom – Van 4 t/m 8 juli rijdt het Z.O.T. team de Carbagerun Zomer editie! Dit is een route van ruim 3.000 KM in 5 dagen. De rit is met 500 auto’s (barrels), met een dagwaarde van slechts 500 euro. Dit jaar gaat de reis door Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Slovenië, Kroatië en Bosnië.

Na de successen van voorgaande jaren waar zij grote bedragen doneerden aan het Rode Kruis en De Hill-Billies gaan ze dit jaar weer voor een goed doel rijden! het doel van dit jaar: €1,- per gereden kilometer doneren aan De Regionale Dierenambulance Bollenstreek e.o.

Dit is een stichting die uitrukt voor gewonde dieren, zieke dieren vervoerd van en naar de dierenarts, dierenpension of trimsalon en nog vele andere activiteiten.Het bedrag dat bij elkaar wordt gereden zal gebruikt worden om de ambulance professioneel in te richten zodat er zoveel mogelijk soorten dieren gevangen, vervoerd en gered kunnen worden.

Aankomende evenementen

Lees ook: