°C
dinsdag 23 juli 2024

Buurtontbijt in juni

Hillegom – Buurtkamer ’t Pluspunt heeft nu twee keer een heerlijk buurtontbijt georganiseerd. Wat een gezelligheid om samen de dag te beginnen met een heerlijk ontbijt.

Vrijdag 24 juni wordt het volgende buurtontbijt gehouden. De buurtkamer is elke 2e en 4e vrijdag van de maand geopend voor een ontbijt en een praatje met de buurtbewoners en vrijwilligers. Het buurtontbijt is bedoeld voor mensen die het leuk vinden om de buurt en elkaar beter te leren kennen. De vrijwilligers zorgen voor een warm welkom en een heerlijk ontbijt met een divers aanbod.

De kosten voor het ontbijt bedragen €2,- incl. koffie en thee. Vooraf aanmelden is gewenst. Voor het aanmelden graag contact opnemen met Welzijn Hillegom tussen 9.00 uur en 12.30 uur, tel. 0252-519700. Of mail naar info@welzijnhillegom.nl Het buurtontbijt start om 09.00 uur. Iedereen is welkom. Er is ook speelgoed aanwezig voor de kleintjes. Buurtkamer ’t Pluspunt is gelegen aan het Henri Dunantplein 28 in Hillegom.

Aankomende evenementen

Lees ook: