Vaderdagmarkt

Hillegom – Op zaterdag 18 juni a.s. vindt er bij de Oude Pomp een bijzonder concert plaats. Om 12.00 uur zal het Popkoor Hillegom een openlucht optreden verzorgen.

Het Popkoor bestaat nu ruim een jaar en heeft al diverse malen tijdens festivals en markten gezongen, maar wil nu door middel van een optreden in het centrum van Hillegom, iedereen de gelegenheid geven kennis te maken met dit jonge enthousiaste koor.

Popkoor Hillegom is en koor voor jongeren. De leden zijn tussen de 16 en 30 jaar oud en zij zingen een repetoire bestaande uit Engels- en Nederlandstalige popnummers. Op zaterdag 18 juni zullen zij vanaf 12.00 uur gedurende 2 x 20 minuten hun meest favoriete nummers ten gehore brengen. Na dit korte concert zal het koor ook nog zingen bij de Vaderdag markt bij de Maartenskerk.

Bij te slecht weer kan het concert afgelast worden of zoekt het koor een beschut plekje aan het begin van de Meerstraatpromenade..

Meer informatie over dit jonge popkoor uit Hillegom kunt u lezen op de website: www.jongerenkoor.com.