Spannende boekenweek winactie

1 min leestijd

Logo spannendeboekenweken2016Hillegom – Van 3 t/m 19 juni zijn het de Spannende Boeken Weken. Dit jaar staan deze in het teken van de Hollandse thriller met het motto Bloed in de polder. Ook bij de Bibliotheek zetten we de spannende boeken de komende weken in de spotlight, met veel boekentips in de Bibliotheek en online in de nieuwsbrieven, de presentatie van het boek Moord op de tramhalte geschreven door oud-commissaris van politie en oud-Bloemendaler Joop van Riessen én… een spannende winactie.

Bloedstollende boeken
Ben jij fan van thrillers? Kom dan eens speuren in de spannende collectie van de Bibliotheek! Nederlandse auteurs zijn hier ruim vertegenwoordigd. Wat dacht je van
de laatste Thomas Ross Van de doden niets dan goeds of Hittegolf van Suzanne Vermeer. Maar ook voor internationale bloedstollende bestsellers van Stephen King of Nicci French kun je bij ons terecht.

Lever je bewijsmateriaal in en maak kans op de verhalenbundel Kwade zaken
Tijdens de Spannende Boeken Weken hebben we een spannende winactie. Leen je van 3 t/m 19 juni een boek (dat mag in ieder genre zijn) in één van onze vestigingen, stop dan je uitleenbon in de actiebak en wie weet win jij de verhalenbundel Kwade zaken. Kwade zaken is speciaal samengesteld voor de Spannende Boeken Weken en bestaat uit 16 verhalen van misdaadacteurs die zich hebben laten inspireren door prominente strafpleiters, zoals René Appel & mr Brigitte Roodveldt & mr Gerard Spong en Linda Jansma & mr Peter Plasman