°C
zaterdag 13 juli 2024

Prokkelweek 2016

Hillegom –  Tijdens de jaarlijkse Prokkelweek organiseert jongerenwerk Welzijnskwartier Hillegom een leuke middag voor mensen met en zonder een verstandelijke beperking. Van 6 t/m 11 juni worden er door het hele land Prokkel activiteiten georganiseerd in het kader van deze Prokkel week. Naast de maandelijkse Prokkel middag, die elke eerste zondag van de maand in jongerencentrum Solution wordt gehouden is er nu een leuk programma samen gesteld op zaterdagmiddag 11 juni. Voor deze middag werkt het jongerenwerk samen met Hillegom in beweging en De Hartekamp groep. Om 13.00 gaan de deuren open en om 14.00 begint de middag met een uurtje sport en spel met de buurtsport coaches. In de pauze, die van 15.00 tot 16.00 duurt kunnen de deelnemers zelf smoothies maken. Met speciale smoothie makers en een ruime keuze aan fruit zal dit een welkome en gezonde dorstlesser wezen. Aansluitend heeft het jongerenwerk een leuke, uitdagende speurtocht uitgezet in en rond het jongerencentrum. Om 17.30 is de middag afgelopen en tussendoor is er ook de mogelijkheid om een drankje te drinken aan de bar.

Solution is gelegen aan de Van den Endelaan 7 (sportpark de zanderij) 2182 ES, Hillegom en is open van 13.00 tot 17.30, de entree is gratis. Meer informatie is verkrijgbaar bij Jongerenwerk Welzijnskwartier Hillegom, Richard Grimbergen, 0610704075 of richardgrimbergen@welzijnskwartier.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: