°C
zaterdag 13 juli 2024

Vrijwilligers gezocht

Hillegom – Welzijn Hillegom is op zoek naar vrijwilligers voor de vrijwilligersdienst 1-op-1. De vrijwilligersdienst heeft als doel om mantelzorgers de gelegenheid te geven wat tijd voor zichzelf te nemen. Mantelzorgers zorgen vaak intensief voor een huisgenoot en hebben nauwelijks tijd voor zichzelf. Door de inzet van een vrijwilliger kan de mantelzorger even worden ontlast. Ook mensen die zelf zorgbehoevend zijn maar geen mantelzorger hebben, kunnen gebruikmaken van deze dienst.

Voor deze dienst zoeken we mensen die het leuk vinden om iemand thuis gezelschap te houden, of door samen iets te doen zoals wandelen of een spelletje. Soms kan het ook gaan om begeleiding ergens naar toe.

Wie meer wil weten over dit boeiende vrijwilligerswerk, kan contact opnemen met Marian Zirkzee van Welzijn Hillegom. Zij is telefonisch bereikbaar op maandag, woensdag of donderdag (0252 519700) of per mail m.zirkzee@welzijnhillegom.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: