°C
dinsdag 16 juli 2024

Sv Hillegom maakt Hillegom schoon

De D-junioren staan klaar om te beginnen.
De D-junioren staan klaar om te beginnen.

 Hillegom – De afgelopen vier zaterdagochtenden van de maanden april en mei heeft S.V. Hillegom meegewerkt aan de actie “HILLEGOM SCHOON 2016”. Meer dan 100 meisjes en jongens van de E-junioren en D-junioren hebben aan de actie meegewerkt. Na wat informatie te hebben gekregen kon de schoonmaakklus beginnen.

Na het uitreiken van handschoenen, grijpertjes en een grote rol vuilniszakken vertrokken de groepen naar de verschillende locaties. De D-junioren hebben de buitenwijken van Hillegom met o.a. Veenenburgerlaan, Hyacintenlaan, Pastoorslaan en Weeresteinstraat schoongemaakt. De E-junioren hebben alle rommel rond het voetbalcomplex, tenniscomplex, Van Nispenpark, Hoftuin en Hoofdstraat verwijderd. De meisjes en jongens waren vooral verbaasd over de grote hoeveelheid blikjes langs de weg. De vele vuilniszakken werden langs de kant gezet en opgehaald door de heer Schniedewind van De Meerlanden.

De meisjes en jongens kregen na het harde werken limonade en een lekker patatje. Hillegom zal haar straatvuil voorlopig weer kwijt zijn dankzij SV Hillegom.

Aankomende evenementen

Lees ook: