°C
maandag 15 juli 2024

Avondvierdaagse voor ouderen

Hillegom – Van 7 t/m 10 juni 2016 wordt de traditionele Avondvierdaagse in Hillegom gelopen. Ook de alternatieve avondvierdaagse gaat dan van start. De Parochiële Caritas Instelling heeft ook dit jaar weer het initiatief genomen om in samenwerking met Welzijn Hillegom en Stichting de Avond4daagse deze alternatieve wandeltocht te organiseren.

De 3 km lange wandeling wordt gemaakt langs de mooie stukjes van Hillegom. Elke oudere, lopend al dan niet met rollator, maar ook zij die in een rolstoel zitten kunnen meedoen. De persoon in de rolstoel neemt zelf een begeleider mee. Lukt dit niet meld dit bij aanmelding.

Scootmobielen en elektrische rolstoelen zijn uitgesloten van deelname.

De start is bij `t Pluspunt aan het Henri Dunantplein 28. Verzamelen om 18.00 uur en het vertrek is om 18.15 uur. De kosten zijn € 4,- per deelnemer (te betalen op de eerste avond).

Aanmelden of meer informatie Welzijn Hillegom, Marian Zirkzee tel. 519700 of per mail: m.zirkzee@welzijnhillegom.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: