°C
dinsdag 23 juli 2024

Buurtontbijt

Hillegom – Wat is er nu leuker dan samen de dag te beginnen met een heerlijk ontbijt?! Vrijdag 27 mei organiseert de buurtkamer in ’t Pluspunt een buurtontbijt. De buurtkamer opent daarna elke 2e en 4e vrijdag van de maand om 9.00 uur haar deuren voor een ontbijt en een praatje met de buurtbewoners. Het buurtontbijt is bedoeld voor mensen die het leuk vinden om de buurt en elkaar beter te leren kennen. De vrijwilligers zorgen voor een warm welkom en een heerlijk ontbijt met een divers aanbod. De kosten voor het ontbijt bedragen €2,-. Iedereen is welkom en vooraf aanmelden is gewenst. Voor het aanmelden graag contact opnemen met Welzijn Hillegom tussen 9.00 uur en 12.30 uur, tel: 0252-519700. Of mail naar info@welzijnhillegom.nl Het buurtontbijt start om 9.00 uur in ’t Pluspunt, Henri Dunantplein nr. 28.

Het is mogelijk om gebruik te maken van de Welzijn Hillegom-bus voor vervoer naar en van ‘t Pluspunt. U kunt daarvoor tot 1 dag van tevoren een afspraak maken, telefoonnummer 0252 – 576500.

 

Aankomende evenementen

Lees ook: