°C
woensdag 17 juli 2024

Muziekworkshops voor kinderen 2016

Hillegom – Tijdens de meivakantie worden er workshops gehouden in de muziekschool. De workshops zijn speciaal opgezet voor jonge kinderen die het leuk vinden om muziek te maken. Al een aantal jaren worden er door de Hillegomse Muziekschool muzieklessen gegeven en opgezet op alle basisscholen in Hillegom. Veel kinderen genieten van deze lessen en vinden het erg leuk om muziek te maken, maar zouden ook graag eens op een echt drumstel, keyboard of dwarsfluit willen spelen. Vrijdag 13 mei krijgen zij deze kans en kunnen zij een kijkje nemen in de muziekschool en muziek maken op al deze instrumenten!

Het programma bestaat uit drie workshops. Van 10.00 tot 10.45 is er een workshop Muziek op Schoot voor baby’s en peuters en hun (groot-) ouders. Van 11.00 tot 12.00 is er een workshop Muziek voor Kleuters waar de kinderen uit de onderbouw van de basisschool (4 en 5 jaar) aan kunnen meedoen. Dit is een workshop vol met muziekspelletjes, liedjes zingen en bewegen speciaal voor kleuters.

’s Middags is er van 14.00 tot 15.00 een workshop waarin de kinderen kennis maken met verschillende muziekinstrumenten. Deze instrumenten mogen natuurlijk ook worden uitgeprobeerd. Deze workshop is voor kinderen vanaf 7 jaar.

De kosten voor elke workshop is €3,- per kind. Inschrijven voor de workshops kan via info@hillegomsemuziekschool.nl. Meer informatie: www.hillegomsemuziekschool.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: