°C
donderdag 25 juli 2024

Jeugd Feyenoord voetbalt tegen jeugdteams sv Hillegom

Hillegom – Traditioneel organiseert sv Hillegom op de woensdag voor Hemelvaart en op Hemelvaartsdag zelf een groot Marathontoernooi waaraan bijna alle teams van jong tot oud meedoen.

Op woensdag 4 mei start het evenement om 10.00 uur met een onderling toernooi voor de F-pupillen. ’s Middags spelen de D- en E-pupillen tegen elkaar en in de vroege avonduren spelen de oudere jeugdteams hun wedstrijd. Van 19.30 tot 20.30 uur wordt er niet gespeeld in verband met Dodenherdenking. Vanaf 20.30 uur spelen alle seniorenteams tot laat in de avond een onderlinge wedstrijd en wordt in het clubhuis de avond extra gezellig gemaakt door de muziek van DJ Marco.

Op donderdag 5 mei komen er drie jeugdteams van Feyenoord naar Hillegom om te spelen tegen jeugdteams van sv Hillegom. Om 9.00 uur speelt de F1 van sv Hillegom tegen Feyenoord F3. Een uur later om 10.00 uur speelt de F2 van sv Hillegom tegen Feyenoord F4 en het 3e team van Feyenoord is de E-top en zij spelen om 11.00 uur een wedstrijd tegen Hillegom D1. Voor alle voetballiefhebbers is dit een unieke kans om drie teams uit de beste jeugdopleiding van ons land aan het werk te zien. Iedereen is van harte welkom.

Rond deze drie topwedstrijden spelen ook andere jeugdteams van sv Hillegom een wedstrijd tegen o.a. ADO’20 en Hoofddorp. De laatste wedstrijd begint om 14.00 uur.  Het complete programma staat op de website van sv Hillegom.

Aankomende evenementen

Lees ook: