°C
donderdag 25 juli 2024

Repair Café mei 2016

Hillegom – Het Repair Café vindt plaats in ’t Pluspunt aan het Henri Dunantplein 28 in Hillegom. Elke eerste zaterdag van de maand kunnen inwoners van Hillegom hier terecht voor een reparatie.

Wat doe je met een computer die niet werkt? Met een stoelpoot die los zit? Met een koffieautomaat die niet werkt? Weggooien/nieuwe kopen? Mooi niet! Kom naar het Repair Café! Onze vrijwilligers kunnen wellicht helpen. Er zijn al vele mensen tevreden naar huis gegaan met een apparaat dat voorlopig weer even mee kan.

Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Tijdens het café is gereedschap en (beperkt) materiaal aanwezig om verschillende reparaties uit te voeren. Bijvoorbeeld met kleding, computers, elektrische apparaten, speelgoed etc. Kom dus een kijkje nemen op zaterdag 7 mei 2016! En voor meer informatie: www.repaircafe.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: